Anketa
Čo ťa láka na škole?:
Prihlásenie
Počítadlo
TOPlist

3. stretnutie: Pravidlá fotografovania

Dňa 21.8. /piatok/ sa uskutočnilo stretnutie nášho realizačného tímu. Stretnutia sa zúčastnilo 28 členov tímu. V prvej časti sme sa oboznámili s novými fotoaparátmi. Vďaka našim donorom máme 8 kusov kvalitných fotoaparátov Panasonic DMC FZ28. Naše nové fotoaparáty si veľmi vážime, sú úžasné, plánujeme ich využívať veľmi dlho. Preto sme si spoločne stanovili pravidlá, ktoré zabránia ich poškodeniu. V krátkosti sme si prešli harmonogram stretávania, učebný plán a frekvencie praktických cvičení. Keďže nové fotoaparáty nás lákali von, išli sme ich hneď vyskúšať. Nasledujúce stretnutie bude v areáli Jazdeckého klubu Žihlavník. Budeme mať besedu s chovateľom koní a skúsime fotografovať kone. Už sa teším...


PostHeaderIcon Z amatérov čoskoro profesionáli


Zdá sa podľa fotogafií, že vás to chytilo. Dúfam, že sa vám bude dariť a čoskoro uvidíme profesionálne zábery a aj niečo navyše ..... že by albumy krásnych dievčat, krásne úlovky do blogov? Teším sa, čo nafotíte!

PostHeaderIcon uvidíme


Dúfam Deny, že máš pravdu. Tiež sa teším na pokračovanie.
No čo decká, príjmeme výzvu od Deny ? Čím začneme, blogom ?

PostHeaderIcon Blogománia a fotogafovanie


No, myslím si, že fotografické úlovky našich animátorov a detí, môžu byť dobrou témou na tvorbu ich vlastných blogov. Veď prečo sa nepodeliť o radosť z vydarenej fotogafie. Aj ja mám zopár takých a rada sa na ne dívam. Každá z tých fotografií má svoju históriou. A práve tie okolnosti často dodávajú fotogafii na cene.
Hmmm, tak foťte, kým mate krásne počasie.:-)

Naše projekty podporujú: