Anketa
Čo ťa láka na škole?:
Prihlásenie
Počítadlo
TOPlist

Partneri a spolupráca

Občianske združenie Poza školu spolupracuje s nasledovnými partnermi:

Základní škola a Materská škola v Sivicích
je česká škola podieľajúca sa na medzinárodných školských projektoch eTwinning už od roku 2006. Sivice je malá obec ležiaca neďaleko Brna od nás vzdialená asi 150 km. Viac o obci sa dozviete na www.sivice.cz. O škole na www.skolasivice.cz .

Szkoła Podstawowa nr 2
w Brodnicy

je poľská škola, ktorá sa podiela na medzinárodných školských projektoch eTwinning od roku 2009. Brodnica je pomerne veľké mesto, s počtom obyvateľov asi 30 000. Od nás je vzdialené asi 700km. Viac o škole sa dozviete na http://sp2.brodnica.edu.pl/witryna/

Základná škola v Trenčianskych Tepliciach
je slovenská škola, ktorej školské projekty pod vedením Mgr. Denysy Križanovej OZ Poza školu podporuje. Trenčianske Teplice sú známe kúpeľné mesto ležiace v blízkosti Trenčína. Viac o meste sa dozviete na www.teplice.sk a o škole na www.ttzs.sk .

Základná škola v Omšení
 
je slovenská škola, ktorej školské projekty OZ Poza školu podporovalo v období 2006 - 2008. V súčasnoti podporuje niektoré aktivity školy. Omšenie leží asi 3 km od kúpeľného mesta Trenčianske Teplice. Viac o škole sa dozviete na http://www.zsomsenie.estranky.cz/ .

Klub moderných učiteľov 1. stupňa pre základné školy v Trenčíne
je klubom neformálneho charakteru, ktorý združuje učiteľov 1. stupňa s moderným zmýšľaním a potrebou stretávať sa, aby si vymieňali skúsenosti a diskutovali o premenách v školstve.

  Obecný úrad v Omšení 
Omšenie je malá dedinka v Trenčianskom okrese. Leží v malom údolí, cez obec preteká potok Teplička. Je obkolesená lesmi, lúkami a pasienkami. Hranice chotára tvoria kopce Strážovských hôr. Obec nemá svoju webovú stránku.

Naše projekty podporujú: