Anketa
Čo ťa láka na škole?:
Prihlásenie
Počítadlo
TOPlist

Seminár Školienky a Hrdinov dejín opäť v Trenčíne a vyhlásenie víťazov súťaže Hrdinovia dejín

Po sérií vzdelávacích seminárov, ktoré Občianske združenie zorganizovalo po krajských mestách Slovenska, sme sa opäť vrátili do Trenčína, aby sme ponúkli metodickú podporu učiteľom v našom krajskom meste a okolí. Pred rokom sa semináru zúčastnilo 27 pani učiteliek, z ktorých väčšina dnes využíva naše programy vo svojom vyučovaní alebo sa Školienka a Hrdinovia dejín stali súčasťou ŠkVP.
Pevne veríme, že teraz využijú seminár ďalšie pani učiteľky, ktoré sa zúčastnili 25.5.2012 nášho semináru.
Na seminári sme vyhlásili víťazov súťaže Hrdinovia dejín. Zhodnotili sme súťaž, prišlo veľa kvalitných vstupov, posúďťe sami v sekcii Hrdinovia dejín, no vyhrať nemôžu všetci. Spojili sme sa so zástupcami firmy Slovak Telekom, ktorá súťaž podporila v grante, a vybrali sme tri príspevky s najinovatívnejšími prvkami. Zhodou náhod sa semináru zúčastnila pani učiteľka, ktorá vyhrala v súťaži druhé miesto. Slávnostne sme pani učiteľke odovzdali cenu. Víťazom gratulujeme a veríme, že tí ktorí cenu nezískali budú i naďalej pokračovať v ich tvorivej práci. 

Výsledky súťaže Hrdinovia dejín:
1. miesto - Paedr.Dr Jana Strnádelová, ZŠ Pusté Úľany (cena: 500G HD + knihy Hrdinovia dejín pre jej žiakov)
2. miesto - Mgr. Jana Šimončíková, ZŠ s MŠ Bolešov ( cena: pečiatka Hrdinovia dejín a zápisníky Hrdinovia dejín pre jej žiakov)

3. miesto - Mgr. Sylvia Strámová, ZŠ Severná 21, Moldava nad Bodvou ( cena: pečiatka Hrdinovia dejí a DVD 

Voľby prehliadania komentárov
Vyberte si, ako chcete zobrazovať komentáre a kliknite na "Uložiť zmeny".

PostHeaderIcon Srdečne chcem poďakovať


Srdečne chcem poďakovať občianskemu združeniu Poza školu za skvelý seminár, ktorý ma obohatil o nové nápady a dal mi možnosť preniknúť viac do tajov krásnych vzdelávacích programov Školienka a Hrdinovia dejín. Som nesmierne namotivovaná:-) Chcem sa poďakovať aj v mene mojich žiakov za krásne ceny, ktoré sa nám pošťastilo vyhrať v súťaži. Ďakujeme:-)

Jana Šimončíková a tretiaci zo ZŠ s MŠ Bolešov

PostHeaderIcon Poďakovanie


Aj ja sa pripájam a ďakujem za tento seminár, ktorý sa mi veľmi páčil.S mojimi štvrtákmi sme sa začali prelúskavať Hrdinami dejín a decká sú nadšené...Budúci školský rok mám prvákov a už teraz sa teším na Školienku..

PostHeaderIcon Sme radi...


Sme radi, že sa Vám páčilo. Veríme, že naše programy využijete a že prinesú deťom veľa radosti a zaujímavých poznatkov. :-)

Naše projekty podporujú: