Anketa
Čo ťa láka na škole?:
Prihlásenie
Počítadlo
TOPlist

4. táborový deň

Vo štvrtok sme sa prebudili do polooblačného rána. Po rannej rozcvičke a výdatných raňajkách prišla na rad príprava na dopoludňajšiu túru. Cieľom našej cesty sa stal neďaleký ranč s koníkmi. Stretli sme sa s majiteľom, ktorý nám ochotne porozprával o svojom ranči. Chová tam hlavne koníky určené na agroturistiku. O koníky sa stará celá jeho rodina. Ako bonbónik nám padla informácia, že dcéra pána majiteľa sa zúčastnila aj parkúrového preteku v Trenčianskych Tepliciach. V celkovom hodnotení skončila na 4. mieste. Ranč sa rozkladal v prekrásnom prostredí, ktoré sme využili aj na malú prechádzku. Tá sa nám trošku zmenila na drámu potom čo Vladko nechtiac stúpil do osieho hniezda. Našťastie všetko dobre dopadlo. Po obede, pri hre "PARTIČKA" sme vyhlásili Vladka za statočného hrdinu.
Po Partičke prišiel rad na "Súboj Titánov" Naši chlapci z izby Macka Pú sa stali kapitánmi družstiev. Družstvá súťažili v šiestich disciplínach. Víťazmi sa stalo družstvo Lukáša V. Po pridelení bodov prišiel rad na spoločné hry. Obľúbená vybíjaná nás zabavila na dlhú dobu. Do vnútra nás zahnal až dážď. Keďže naše deti boli stále plné enegrie, presunuli sme sa do telocvične. Basketbal, bedminton, či hádzanie loptou. Každý si našiel svoju zábavu.
Večera nám doplnila sily na ďalší program.... V našej učebni sme si prezreli práce super šikovných chlapcov a dievčat z nášho teamu. V roznych programoch spracovali fotografie do jednotlivých filmov. Rôzne námety, obrovská dávka kreativity a úžasné výsledky. "sánka dolu, šéfe" v našom malom kolektíve, drieme veľký potenciaál.
Štvrtkový večer sme zavŕšili opekačkou a futbalom.


Naše projekty podporujú: